Tiedkwietloop 2023

Tiedkwietloop 2023

Op zondag 26 maart 2023 is de klok een uur vooruit gezet. Gelukkig, dit geeft ons de mogelijkheid om op zondag 29 oktober 2023 weer de Tiedkwietloop te organiseren. Dan wordt de klok weer een uur teruggezet en heb jij de kans om een supertijd neer te zetten.

Je kunt kiezen uit afstanden van ongeveer 11 en 17 km (hardlopen) of 8,5 km (wandelen).

Het bijzondere van deze Tiedkwietloop is dat om 3 uur de klok – in verband met de wintertijd – een uur wordt teruggezet en je dus een spectaculaire snelle eindtijd krijgt.

Verlichting en reflectie is tijdens deze nachtelijke loop verplicht. Wij hopen dat dit mooie plaatjes zal opleveren in donker Meppel.

Inschrijving
Inschrijven kan via inschrijven.nl.



De start
De start en finish van de TIEDKWIETLOOP is deze week gewijzigd en is nu bij ZENTRUM, Zuideinde 18A, 7941 GH  Meppel. 
Je kunt parkeren op het parkeerterrein achter Ogterop. Vandaar wandel je binnen vijf minuten naar Zuideinde 18A.

Virtueel
Ook is het mogelijk om virtueel mee te doen. Je start dan om 02:00 uur op je eigen gekozen locatie en loopt een door jouw gekozen afstand. Ook hiervoor kan jij je inschrijven via inschrijven.nl.
Wel vragen wij je om jouw afstand en finish tijd aan ons door te geven. Zodat wij je kunnen opnemen in de uitslagenllijst.

Herinnering
Voor elke deelnemer is er een herinnering.

Ook is er voor elke deelnemer een goodiebag met o.a. Starbalm Sport Care en SportvoedingWebshop producten en kortingsbon van masssagetherapeut Mirjam de Jonge.

https://starbalmshop.nl/     

Enjoy Running nieuwsbrief

Blijf op de hoogte