Trijnie Fictorie, 1e Enjoy Running Topper

Genieten van hardlopen

Trijnie Fictorie, 1e Enjoy Running Topper

30-08-2015

De Enjoy Running Topper is voor de eerste keer uitgereikt tijdens onze BBQ op zaterdag 22 augustus.
Het heeft ons veel hoofdbrekens gekost om te komen tot een weloverwogen keuze. Eigenlijk zijn al onze leden Enjoy Running Toppers, ieder lid heeft zijn of haar eigen motivatie, neemt zijn of haar eigen karakter mee naar de trainingen en gezamenlijk zorgen ze voor die geweldig gezellige sfeer waarin wij mogen trainen en andere activiteiten kunnen doen.

De allereerste Enjoy Running Topper is: Trijnie Fictorie.

Trijnie-Martin

Trijnie

Trijnie is een dame die al een paar jaren met ons mee loopt.
Begonnen bij Achmea Health Center met Achmea Run. Daarna meegegaan naar Enjoy Running.

Trijnie is iemand die eigenlijk altijd op de training aanwezig is, ze slaat bijna geen training over. En dat kun je ook aan haar prestaties merken. Ze is in de jaren al veel gegroeid, haar persoonlijke records blijven sneuvelen en het einde is nog niet in zicht.

En Trijnie is heel sociaal. Hoe goed we ook blijven stimuleren om een stapje harder te gaan, een tandje bij te zetten om nog wat harder te trainen, kiest Trijnie haar eigen weg.
Ze luistert wel, en als het uitkomt dan doet ze ook wat wij vragen, maar ze kiest er vooral om samen met de andere dames te lopen. En samen met deze dames het beste uit elkaar te halen en te motiveren. En daarmee is ze een zeer gewaardeerde kracht in onze groep.

Trijnie je hebt de Enjoy Running Topper zeer verdiend.
En niet alleen van ons als coaches, maar namens de gehele groep:
"Van harte gefeliciteerd!"

Enjoy Running nieuwsbrief

Blijf op de hoogte